Topaz Restaurant

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Celebrate New Year’s Eve in high style at Topaz

January 1, 2020 @ 6:00 pm - 11:30 pm

$115
Embrace the New Year with an unforgettably luxurious celebration at Topaz where we are preparing a colourful gourmet extravaganza to help you bring in 2020 in exquisite style, including the finest Gillardeau Oysters, luxurious Foie Gras terrine and a magnificent Roasted Tajima Wagyu Beef Striploin with a Veal and Truffle Reduction.
យើងខ្ញុំ មានសោមនស្សរីករាយ សូមគោរពអញ្ជើញលោកអ្នក ចូលរួមប្រារព្ធពិធីចូលឆ្នាំថ្មីមិនអាចភេ្លចបាននៅភោជនីយដ្ឋានតូប៉ាហ្ស។ យើងខ្ញុំ បានត្រៀមរៀបចំពិធី ទទួលលោកអ្នកឲ្យកាន់តែអស្ចារ្យសម្រាប់ឆ្នាំ២០២០ចូលមកដល់ ដោយបម្រើជូនលោកអ្នកនូវមុខម្ហូបដែលបានសម្រិតសម្រាំងយ៉ាងពិសេសពីក្រុមចុងភៅយើងខ្ញុំ មានដូចជាអយស្ទ័រស្រស់ ថ្លើមទាល្អប្រណិត និងសាច់គោ Tajima Wagyu ជាមួយទឹកជ្រលក់កូនគោ ផ្សិត និងដំឡូងបារាំង។
Reservations strongly recommended.
Please call: 015 821 888, or book via https://bit.ly/BookingTopaz
********
MENU
********
$115++ Set Menu | $165++ with wine pairing (all prices are subject to 7% service charge and 10% government tax)
តម្លៃក្នុងម្នាក់ $១១៥ ++ / $១៦៥ ++ ជាមួយស្រា (តម្លៃទាំងអស់ ត្រូវគិតបញ្ជូលតម្លៃសេវា ៧% និងពន្ធលើតម្លៃបន្ថែម ១០%)
PATIENCE
Huîtres Gillardeau, gelée de concombre et caviar
Fresh Gillardeau oysters with cucumber jelly and caviar
សាច់អយស្ទ័រស្រស់ជាមួយជាហួយត្រសក់និងពងត្រី
**Champagne Duval-Leroy brut**
ENTRÉE
Terrine de foie gras truffé au confit de canard, chutney de figues
Foie gras terrine stuffed with duck confit and truffles and served with a fig chutney
ថ្លើមទាចម្អិនជាមួយជើងទានៅសីតុណ្ហភាពកំណត់
**Joseph Drouhin Saint-Véran 2017**
POISSON
Ballotine de saumon & barramundi, beurre à l’ail crémeux, céleri-rave et fenouil pochés au bouillon de poulet, émulsion à l’encre noire
Salmon and Asian sea bass ballotine with creamy garlic butter, served with celeriac and fennel poached in chicken broth, with a black ink emulsion
ត្រីសាលម៉ុននិងត្រីស្ពុងចំហ៊ុយជាមួយទឹកជ្រលក់ប៊័រ ក្រូចឆ្មារ លាយជាមួយមើម celeriac និងfennel
**Joseph Drouhin Saint-Véran 2017**
PAUSE SURPRISE
Sorbet au whisky irlandais
Irish whiskey sorbet
បង្អែមរសជាតិស្រាវីស្គី
VIANDE
Rôti de bœuf Tajima Wagyu, jus de veau et réduction de truffes, mille-feuilles de pommes de terre et morille farcie d’une royale de champignons
Roasted Tajima Wagyu beef striploin with a veal and truffle reduction, potatoes mille-feuille, morel stuffed with mushroom royal
សាច់គោ Tajima Wagyu ដុតនៅសីតុណ្ហភាពកំណត់ ជាមួយទឹកជ្រលក់កូនគោ ផ្សិត និងដំឡូងបារាំង
**Château D’Aiguilhe Querre 2010**
FROMAGE
Brie fondant aux truffes
Molten truffled Brie
ឈីស Brie ដុតជាមួយផ្សិត Truffle ខ្មៅ
**Joseph Drouhin Saint-Véran 2017**
DESSERT
Trio de crèmes chocolat | vanille | pistache et cylindre en chocolat gourmand
Trio of chocolate, vanilla and pistachio creams with a gourmet chocolate cylinder
បង្អែមវ៉ានីឡា និងសូកូឡា ជាមួយការ៉េម
**Domaine Labranche Laffont 2017 **
Café ou thé et mignardises
Coffee or tea and mignardises
កាហ្វេ និង នំ

Details

Date:
January 1, 2020
Time:
6:00 pm - 11:30 pm
Cost:
$115

Venue

Topaz Norodom
Cambodia+ Google Map